15 February 2011

CONTEST REVIEW BLOG KAK INAKL.DOT.COM

Teringin juga nak cuba contest Kak ina buat kali ini. Kut-kut ada rezeki dan dapat hadiah. Saya blogger baru kadang-kadang  tak pandai nak masuk contest yang rasa susah  dan kena ambik masa. Contest kak Ina kali ni rasa ok juga. Jadi saya onlah. Lagi pun hadiah pun menarik.

Saya dah mula ikut blog kak ina dah lama. Sampai saya letak dalam bloglist saya. Blog kak Ina semua ada. Kalau nak cari resepi ada, jalan2  makan angin pun ada, cerita artis dan hiburan pun ada (kadang-kadang kena baca cerita santai macam ni untuk ringankan otak). Lagi pun kak ina selalu up to date N3nya. Betul tak kak Ina?? Bukan nak bodek ya.

Yang layak ialah rakyat Malaysia dan mesti mempunyai blog.Apa yang perlu dilakukan? Mudah sahaja.
 

1. Buat satu N3 tentang/review blog akak. Macam apa yang tak perlu di kekalkan dan perlu di buang kat blog ini. Bukan cerita mengenai akak tau.

Tajuk mestilah sama macam tajuk diatas. Bagilah pendapat yang bernas yer.

2. Sila salin dan tampal ayat di bawah dalam satu entri di blog anda. Nak letak gambar tu boleh, tak nak letak pun boleh. Suka hatilah labu.

kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah
 menarik menanti anda.

3. Setelah siap sila tinggalkan link N3 anda di dalam ruangan komen sebagai penyertaan. 
 
 
Marilah kita mencuba ramai-ramai . Kut-kut rezeki kita ya tak??

7 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Nieda, masuk jgn tak masuk. Mesti sedap miker buat ni. Nanti letak gambor tau. Ater akak dah update satu entry semalam kat Mohkembara!

Hidayati said...

Hahh..pandai pun buat n3 kontest. Congratz sebab dah berjaya buat satu n3 khas utk contest tu. Akak mula2 pun macam tu gak. Sampai mengigil bile kena tag. Abih , satu benda pon tak tau lagi kecuali buat n3 sendiri. Hah..len kali boleh lah akak tag Nieda kan. Anyway tahniah.

kak ina kl (1) said...

terima kasih sudi join contest akak ..nantikan keputusannya yer.

link dah letak kat sebelah sidebar.

Hidayati said...

Kan dah kata. Hari ni nak tag Nieda...

http://hidayatimohamed.blogspot.com/2011/02/guess-babys-weight-contest.html

nur easy said...

best of luck nieda ;)

Citarasa Rinduan said...

SINGGAH sini sebab GEGAR BLOG ANDA

psst...ayu pun join gak....malam nie tarikh last kan??

nur said...

Dari blog Kak Ina ni.. good luck n klik HB sini..
nurhafiz2009@yahoo.com
Jemput ke:ALL IN ONE