Buat Duit

Monday, July 11, 2011

BARANG ANTIK.



Hati teringin nak bawa balik satu barang-barang antik kat kedai ini. Kalau ikutkan teringin memang banyak yang nak sambar. Tapi faham-fahamlah pergi naik belon, macam mana nak keleknya.

Simpan saja hasrat  dalam hati.

6 comments:

  1. syok juga kumpul brg2 antik ni kan...takde khidmat pos laut ke kak?

    ReplyDelete
  2. Bestnya kalau dapat.Kak Zai suka lampu yang warna putih tu sebab tulah kak Zai cari kat sini yang ala2 macam tu.

    ReplyDelete
  3. wah syok ni. window shopping pun best! :)

    ReplyDelete
  4. HAnis: Tak taulah HAnis , ada ke tidak?

    Kak ZAi : Kat sini pun ada juga ke Kak Zai? Tapi susah kut nak carikan.


    Asmara: Jadilah window shopping pun.

    ReplyDelete
  5. Nieda..dapat jamu mata pun jadi la kan...

    P/S Saya aktif di blog 'The Precious Moment'

    ReplyDelete
  6. kak,klu tak blh naik belon naik je kapal.boleh aje dong!...lagi byk leh bwk.leh bisnes ngan kekangkawan...cantikkk

    ReplyDelete