Buat Duit

Sunday, July 24, 2011

TAk BOLEH MASUK BLOG RED MUMMY DAH !!!

Dah banyak kali cuba masuk blog Red Mummy ni tapi tak boleh dah!!!Geram, geram .

Sebabnya

.
.
.
.
.
.
.

Malware Detacted dah jumpa kat sini.

Tak boleh baca story dia lagi. Kali akhir baca bab dia pergi bercuti di Australia anak beranak tu. Lepas tu tak dapat masuk dah.

Sapa tak kenal Red mummy yang income dari blognya sampai 5 angka setiap bulan?

 Nak tempek gambar dia pun dah tak  keluar .

Blog orang lain ada masalah  nak ke Blog Red Mummy tak ???

3 comments:

  1. huhu saya tak pernah masuk blog red mummy

    ReplyDelete
  2. sy pun tk pnh knl dia...hihi..salah ke klu kita tak knl dia?( apa punya soalan ni kan...hihi..)tapi dasatnya dia...dgn blog je dpt ribu riban kan.

    ReplyDelete