Buat Duit

Tuesday, September 27, 2011

Bila Shauqi tak balik lagi...

Time macam sekarang mak dia tengah sedap berblogwalking le jawabnya. Selalu Shauqi balik lewat . Kekerapan balik selepas pukul 2 petang dah biasa.  Shauqi si bungsu saya dijaga oleh Ummi ( panggilan Shauqi kepada pengasuhnya) .

Selalunya sms masuk pukul 1 tengahari.Mungkin sebab dah dekat nak balik sekolah.
Hari ini , ummi sms , Kami kat Taiping. maknanya lambat lagilah sampai rumah. Hari ini mak dia BW sampai kat New Zealand. Blog orang Kedah  ni .Dah masuk bloglist dah pong.

Kalau bab berjalan memang  mak dia suka. Jadi bolehlah cuci mata dulu apa ada kat NZ tu.

Tunggu nak makan...

8 comments:

  1. puas mak beround sambil menunggu anak balik ye..

    ReplyDelete
  2. YA lah Acik, satu donia meroundnye.

    ReplyDelete
  3. wow..sekarang dah senang. nak berjalan tru internet dah sampai kan =) hehehe.thanks akak.

    ReplyDelete
  4. salam cempaka...kena buang gak trutama yg menjangkitkn malware tu.Dah tau jangkit dr blog mana:D
    nanti senaraikn blk blog2 yg dh delete tu sbb blog dh ok:)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Yong,

    Pe kabor? Lama akak tak mai. Akak dh ada buat link, jadi nak link blog Cempaka supaya senang nak baca! Makan apa tu ?

    ReplyDelete
  6. Seronok kan jalan2 rumah rakan alam maya,tak memerlukan banyak duit dan masa hehehe.....

    ReplyDelete
  7. salam ziarah...

    akk berjlan ke sini...sambil baca cerita ttg shauqi...akk pun jrg pakai lipstik...selalu pakai lip balm je..

    ReplyDelete
  8. Bila anak2 dah beasr , mak dia pun ada masa ronda2.

    TQ semua yang singgah sini.

    ReplyDelete