Buat Duit

Friday, September 2, 2011

KAMERAMEN KECIK.



















Selamat bersiaran semula . Entry pertama selepas raya. Senyap 4,5 hari.

Ini kisah raya pertama. Memasing bawa keluar kamera nak rakam moment tersebut sebagai kenangan.Almaklumlah semua pakai baju baru.

Tapi bila Shauqi tengok kamera mak , memang kamera tu  jadi dia punya.Jadilah tragedi kemera terhempas. Lens dah sengek. Kamera mak dah rosak. Lens tak boleh gerak -gerak lagi.Mak dah fikir berapa $$$$ yang terbang untuk beli kamera yang baru. Mak sendu sekejap.

Mak pun tak ada idea nak tulis blog sebab tiada gambar nak goreng untuk post entry baru. Itu sebab  sunyi sepi sekarang ni. Mujur dapat belas ehsan gambar dari anak sedara yang taq dalam FB yang boleh buat modal.

*Esok renion X-SMDHH di Dewan Besar SMDHH. Jumpa di sana.

2 comments:

  1. alahai kasihannya..

    umai pun awal masa ayu beli dslr, terus ayu ajarkan cara yang betul ambil gambar.. (guna kamera kompak)
    alhamdullilah, usianya hampir 4 tahun dia tak pernah jatuhkan kamera..
    dan ada tokoh nak jadi ala2 fotografer..
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. Assalam Nieda..selamat hari raya..maaf andai ada terkasar bahasa.
    jangan sedih2 ye..nak buat camana kan..ada anak bujang kecik yang aktif memang macam tu...acik dah rasa semua tu..

    ReplyDelete