Buat Duit

Monday, October 3, 2011

CAJUN

Pertama kali terjumpa perkataan cajun dalam blog Kak Nor, Secubit Garam. Lepas tu dalam blog CMG. Tapi saya tak lenal cajun ni. 


Bila google dia keluar macam-macam gambar. Antaranya :





Selain itu ada di diberitahu Cajun ialah rempah-rempah India. Tapi gambarnya tak keluar. 


Tak tahu lagi sampai sekarang. Kesian...



5 comments:

  1. Nieda..he he gambar itu yang keluar ye..kat blog nor ada tunjuk botol cajun tu..

    ReplyDelete
  2. hihi.. kita pun tak kenal lagi. :D

    ReplyDelete
  3. cajun?saya pun x tahu :-)takpe..kita tunggu mana tahu ada yg akan jawab

    ReplyDelete
  4. dok tengah tunggu sapa yang baik hati ituuuu

    ReplyDelete
  5. Try google kat blog kak Nor tapi tak jumpa hu,hu

    ReplyDelete