Buat Duit

Tuesday, October 4, 2011

GA dari Kujie2.com

Semangat nak menyertai GA meluap-luap dah ni. Maklumlah baru menang GA dari blog Azatie Sayang.

GA dari Kujie ini ialah sempena ulang tahun perkahwinan yang ke 20 tahun. Tahniah! Bukan senang nak mengekalkan usia perkahwinan yang panjang dalam suasana harmoni , aman dan damaikan.

Sesiapa yang berminat boleh ke sini Kujie2.com.

Syarat -syaratnya  penyertaan seperti di bawah:


Syarat mudah
Tulis satu entri dan link ke entri ini .  Entri mesti mempunyai 2 perkara  :
  1. Perkara yang disukai  yang terdapat di  kujie2.com – banner, loading time
  2. Kelemahan dan cadangan untuk dibaiki di kujie2.com - perlu letak chatbox,  widget, tukar theme ,  tukar banner  atau letak lagu ( ?) .
Tarikh giveaway berakhir pada 18 Oktober 2011.  Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa di sidebar blog.

Syarat 1 :Menariknya blog ini pada saya ,banner kat atas sempoi tapi comel. Dari pemerhatian saya isu-isu yang diutara juga memberi manafaat kepada pembaca.Contohnya kalau isteri susah nak bangun pagi. Kalau suami susah nak bangun pun boleh guna teknik ini. Ye tak??
Syarat 2: 
Pandangan saya untuk menambahbaikan blog ini ialah dengan menukar warna page kepada warna yang lebih bangkit. Serta masukkan senarai bloglist supaya pengunjung pun boleh klik/ terjah bila nampak tajuk menarik di sini.
Kotak shoutbox juga boleh diletakkan untuk pengunjung meninggalkan jejak.
Lagu tak payah letak sebab waktu membaca kadang kala tidak perlu ada gangguan sebegitu. Kadang -kadang pembaca akan membuka lebih satu blog (saya lah tu) , kalau semua letak lagu pening pulak nanti.
Apa-apa pun terpulang kepada tuan punya blog . Sama ada selesa begini atau nak membuat pembaharuan.
Macaron Oh Macaron!! 


5 comments:

  1. Terimakasih kerana join GA Kak Jie sambil membantu blogger lain mempromosikan produk mereka.

    ReplyDelete
  2. Chik na: joint jgn tak joint

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari blog kak jie..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete