Buat Duit

Wednesday, November 9, 2011

"Blog [SC] Follower Giveaway"



GA Shah Cyber -30 Nov 2011

Syarat penyertaan :


  • Follow blog SC ni. Kalau tak follow makne nye tak join ye :p

  • Letakkan banner Giveaway SC ni dekat entri korang.(kalau boleh terus
    buat link image sebab senang orang nak join).

  • Buat satu entri pasal giveaway SC ni bertajuk:"Blog [SC] Follower Giveaway"

  • Linkkan entri anda ke ke entri GA ni.

  • Tagged 2 orang rakan blogger dan pastikan dorang tau yang dorang di tag.*tak wajib!

  • linkkan blog SC "http://shah-cyber.blogspot.com" dalam bloglist.

  • Tinggalkan link entri korang di komen entri ini :)

  • Pemenang akan dipilih secara rawak.

  • Hadiah Akan Diberitahu Nanti.



  • Saya taq:



    Isma dan Ieda


    Jom jom jom joint.

    3 comments:

    1. HAri ni sgtlah sibuk. Tak semapt nak layan blog pagi2 mcm selalu. Dengan meetingnya, latihan koir, nak buat sijil utk hari anugerah , nak jadi pengawas SPM .
      Nak online markah KSSR,bla.bla,bla.
      Tak tau nak buat apa dulu.

      ReplyDelete