Buat Duit

Monday, December 26, 2011

Amplang dan kuih cincin datang lagi.

Kunjungan orang Sabah kalau tanpa amplang dan kuih cincin tak sahlah. Saudara sepupu mak , PakLong Naim dari Keningau sekeluarga berkujung ke rumah kami  di hujung tahun dapatlah merasa sekali lagi.

Tahun lepas pun pak long singgah di rumah kami juga tapi ada kopi tenom . Tahun ni dia tak bawa pula.


Kuih cincin dari google.

yummy!
Amplang juga dari google.

Baru balik menziarah keluarga bersama pak long tadi , penat nak mengambil gambar . Google cepat sikit .
Ok ke?

2 comments:

  1. Salam Yong,

    Amplang tu kalau makan buleh hayal, sedaaaappp jer.

    ReplyDelete
  2. hehe..masyuk skali makan amplang tuh..hehe

    kak nida..google pn same je ghupe kueh cincin n amplang tu..kire ok ler tu..hehe

    ReplyDelete