Buat Duit

Sunday, December 4, 2011

Donat BIG APPLE dari kakak

Hari terakhir kakak balik dari asrama selepas habis SPM, dia bawa balik donat Big Apple untuk adik-adik di ruma. Ingat juga dia kat adik-adik dia.



Mak dia suka yang ada chesse kat atas tu .Yummy!

Adik -adik dia tentu suka yang ada coklat kat atas tu.
Memang mak suka Alia.
Nanti kita beli lagi.

13 comments:

  1. saya pun beli donut big apple lepas tgk Ombak Rindu hari tu. Saya suka apa2 yang ada cheese dan lemon...hehe

    ReplyDelete
  2. saya suka yang ada kelapa .. eh ada ke ?

    ReplyDelete
  3. allavendari: tak taulah pakngah . Ni pun baru merasa hihi.

    ReplyDelete
  4. YUS : yang ada cheese tu mmg ada lemon . best .terangkat weh!

    ReplyDelete
  5. saya suka "the alien" yang ada coklat rambu-ramba tuh

    ReplyDelete
  6. sedapnya tgk donut ni...tak pernah mkn lagi donut big apple ni..haha sejak dok luar ni ada sikit jakun:)

    ReplyDelete
  7. Nieza: Mmg pun teringat2 nak mkn lagi.

    ReplyDelete
  8. saya pun suka yg ada cheese tu kak...
    mmg berhantu la kalau mkn big apple ni...boleh layan sambil tgk tv...hehe...

    ReplyDelete
  9. Saya suka duren duren. Rasa durian nang nyaman.

    ReplyDelete
  10. nama tak tau, ngap saja tau hihi

    ReplyDelete
  11. Kalau donat big apple kak Zai suka yang ada kacang.

    ReplyDelete
  12. Assalam Nieda..dah lama acik tak beli..hero bongsu tak suka pulak sekarang ni..nak beli untuk diri sendiri tak sampai hati pulak.

    ReplyDelete