25 September 2012

Jom , jom, jom Vietnam


Entry ini adalah sambungan dari entry sebelumnya  JOM VIETNAM.

Oleh sebab ada yang bertanya  ,kak Ni dan Kak Zai tentang harga  , jadi saya umumkan ongkos untuk ke sana.

Harga untuk seorang ialah RM 1600 termasuk semua sekali. Anda perlu bawa duit untuk bershopping sahaja. Jadi tak payah risau tentang penginapan dan bayaran yang lain-lain . Semua sudah termasuk di dalam pakej.

  1. Nieda, nak tahu jugak harganya dulu.
    1. Macam best aje...berapa ongkosnya?
      Jadi sesiapa yang berminat bolehlah ikut serta. Untuk trip bulan Mac tahun depan pun ada juga tetapi ke Bandung dan Jakarta.






9 comments:

Dr Singa said...

hanoi
or ho chin meh?

Rai Ourkizuna said...

dengar kata kat vietnam mmg diorang sopping sakan kan..

Nieda said...

Ho Chin meh

Nieda said...

macam org shopping kat Jakarta / Bnadung juga kut.

Nens Collection said...

seronoknyer..kalo cukup onkos leh join..plak tu dh ade plan nk jalan2 ngn famili..dlm mesia je pon..hehe

Kathy Tuah said...

wah, bestnya kak..nanti kalau ada rezeki nanti nak gak pegi jalan2 mcm ni :)

Irfa said...

rm1600 semua sekali murah la kot
sbb tiket flight je dah bape rm
naik flight apa kak nieda?

Nieda said...

Air Asia.

Ibuhani said...

Seronoknya gi jln2.....k.ani x pnh ke vietnm lg.