Buat Duit

Tuesday, September 25, 2012

Jom , jom, jom Vietnam


Entry ini adalah sambungan dari entry sebelumnya  JOM VIETNAM.

Oleh sebab ada yang bertanya  ,kak Ni dan Kak Zai tentang harga  , jadi saya umumkan ongkos untuk ke sana.

Harga untuk seorang ialah RM 1600 termasuk semua sekali. Anda perlu bawa duit untuk bershopping sahaja. Jadi tak payah risau tentang penginapan dan bayaran yang lain-lain . Semua sudah termasuk di dalam pakej.

  1. Nieda, nak tahu jugak harganya dulu.
    1. Macam best aje...berapa ongkosnya?
      Jadi sesiapa yang berminat bolehlah ikut serta. Untuk trip bulan Mac tahun depan pun ada juga tetapi ke Bandung dan Jakarta.






9 comments:

  1. dengar kata kat vietnam mmg diorang sopping sakan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam org shopping kat Jakarta / Bnadung juga kut.

      Delete
  2. seronoknyer..kalo cukup onkos leh join..plak tu dh ade plan nk jalan2 ngn famili..dlm mesia je pon..hehe

    ReplyDelete
  3. wah, bestnya kak..nanti kalau ada rezeki nanti nak gak pegi jalan2 mcm ni :)

    ReplyDelete
  4. rm1600 semua sekali murah la kot
    sbb tiket flight je dah bape rm
    naik flight apa kak nieda?

    ReplyDelete
  5. Seronoknya gi jln2.....k.ani x pnh ke vietnm lg.

    ReplyDelete