Buat Duit

Wednesday, November 21, 2012

Dah penuh?

Tadi baru terbaca FB  Kak Ina KL tentang blog dia dah tak boleh muat gambar  dan sekarang Cempaka Biru pula mengalami nasib yang sama.

Kena tambah storan pula .

Kena beli ? Oh tidak !



9 comments:

  1. blog ke 2 alamai masalah ni..hehe..kalo ade geng blog wahida pon die alami masalah ni..org ckp create email baru jek..tp nens x reti..x alami lg...hehe

    ReplyDelete
  2. rupa2nya ramai juga blogger dah jadi macam ni.

    ReplyDelete
  3. tengah study nak buat mcm mna ni. Lembap sikit kena pelan2 hihihi

    ReplyDelete
  4. tak payah beli dik

    ni akk kasi link

    selamat mencuba

    buat dengan penuh tabah dan sabar ye

    hahaha

    http://mamyharraz.blogspot.com/2012/11/picasa-album-penuh.html

    ReplyDelete
  5. eh, ada jugak ke kes mcm ni kak? sy x kene lagi tu yg x tau kut..hehe..

    ReplyDelete
  6. huh!..memang musim!
    Termasuk awak, dah 5 orang kawan2 blog saya alami masalah ni..
    Gi aja kat link (blog mammyharraz) tu...create new ID user

    ReplyDelete
  7. aiyayayaaa... ramai yg kena ni awatnya kan...

    moga dapat settle secepat yg boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga Nieda dapat selesaikan masaalah tu dengan cepat.

      Delete
  8. sebenarnya dah jumpa caranya pagi tadi di blog qasey honey

    http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html .
    cuma sekarang nak cuba pelan-pelan.

    ReplyDelete