Buat Duit

Tuesday, November 20, 2012

Eh! lupa .

Semalam sebelum tidut , time tu datang idea nak tulis entry. Tapi bila bangun dan pegang laptop idea semalam yang berkobar-kobar hilang . Tak namapak bayang pula.

Sebab tulah orang kata kalau datang idea , time tu kena karang. Nak-nak orang yang tulis lagu, novel , atau kata lain orang seni.Tak kira sedang buat apa. Tengah -tengah malam pun kena bangun . Dalam tandas pun kena KIV dulu.

Idea...oh idea.


7 comments:

  1. Lupa tu penyakit tau... yang di alami oleh sumer orang ;D

    ReplyDelete
  2. Betul tu...kdg2 time tgh driving datang idea nak menulis blog..hahah

    ReplyDelete
  3. akak tulis la atas kertas dulu point2 yeye je ckp org hanis pun cmtu jgk hik2...

    ReplyDelete
  4. Kadang2 terjadi juga pada kak Zai,time buat kerja banyak keluar idea tapi bila dah lama terus hilang entah ke mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni penyakit lupa semakin ketara betul ...maklumlah dah masuk angka 4 hihi

      Delete
  5. kalau idea dtg terus tulis cpt2 kat henpon pun x pa dulu :)

    ReplyDelete