Buat Duit

Wednesday, December 12, 2012

Cempaka Biru dah ok.


You are currently using 0 MB (0%) of your 5120 MB. Upgrade Storage ©2011 Google Terms - Download Picasa - Privacy Policy - Developer - Blog - Google Ho
Bila digodek-godek , gambar dah boleh masuk dalam blog Cempaka Biru.
Gembira tak terkata. Akhirnya boleh kembali ke blog asal.
Syukur sangat-sangat.

4 comments:

  1. Lega.. blog baru nieda tu makchaq tak boleh/tak reti masuk..

    ReplyDelete
  2. Yelh k.ani pn x reti nk masuk blog br tu.....maintain blog ni ye!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.

    Kak Zai dah cuba banyak kali masuk ke blog baru Nieda tapi hampa, tak tahu kenapa.Sekarang tak perlu risau lagi.

    ReplyDelete
  4. a kum kak.nie amihoney.nak mintak add nak post telekung solat yg menang giveaway tue.boleh sms to 0172884065 tak sebab nak urgent?hehe tq

    ReplyDelete