Buat Duit

Wednesday, February 6, 2013

Servis at Perodua

Rugi tadi sebelum datang sini dah makan nasi siap-siap. Perut dah kenyang.
Padahal kat sini ada disediakan makanan . Makan je selagi ada.

Hari ini ada maggi goreng, kuih apam salju(tapi warna kuning), dan kuih onde-onde(nasib baik sempat rasa dah tinggal satu). Air pula ada teh dan cofee mate (3 in 1). Aiskrim pun ada.

Kalau bawa anak-anak sekali asyik dok angkut aiskrim saja.

Mana tak best sebab free.


5 comments:

  1. Anak kakcik suka kalau pergi servis kat toyota. Ada nasi lemak comel. :)

    ReplyDelete
  2. eh bestnya..servis kat honda tadak pun..kena beli perodua kalau camni..hahaha..

    ReplyDelete
  3. masa2 mula beli keta dulu je servis kat perodua..tapi tak penah pulak makan sebab asal time pegi je, makanan dah abih. sekarang ni pulak pegi kedai servis biasa je..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak gi servis kereta kat service center sejak abis warranty ni..

    ReplyDelete
  5. assalam nieda..pandai dia ambil hati pelanggan kan..bagi makan jadi tak rasa boring sangat menunggu

    ReplyDelete