26 March 2013

Lampu suluh


Asal nak bercamping Pengakap, mak kena beli  lampu suluh .
Tak beli dah ada dalam syarat barang kena bawa. Nanti kut kecemasan susah pula .

Start  dari abang sampai ke adik. Camping kat sekolah , camping sijil keris gangsa, Keris Emas ( Pengakap banyak peringkat Kerisnya) beli lampu suluh.

Bila balik mak simpan , tapi dapat kat adik (Shauqi) buat main pula dah.
Kali ini beli yang paling murah . Tak pakai bateri . Dah save dah kat situ. Cas kat soket je. Terang pulak tu.

Body kecil tak sampai sejengkal tapi power menyala.

Mintalah yang ni  tahan lama sikit.



Post a Comment