Buat Duit

Friday, April 12, 2013

Nikon CoolPix S2500

Benda dah lama mengidam baru dapat hari ini.  Niat nak menukar kamera baru dah diwar-warkan setahun dulu . Malas nak cari entry lama tu.

Lama betul  ambil masa berfikir nak beli  kamera . Nak beli yang besar ke atau yang kecil.
Dok banding harga lagi .

Sambil tengok harga kamera ,  kat kedai mana yang harganya mampu milik.




Saya pilih yang ini  yang mempunyai  12 MG .  Ada warna merah juga . Tapi saya terberkenan yang warna light  gold ini.

Dah lama aim , mujur tak ada orang ambil dulu.






3 comments:

  1. lepas ni gambar kat blog akak sure lagi cantik. Happy for u too akak :-)

    ReplyDelete
  2. Nekcik pun tngah survey kamera yg sempoi..xyah nak adjust bebnyak..

    ReplyDelete
  3. ada survey samsung digital camera yang baru tu..?
    kool!!

    ReplyDelete