12 April 2013

Nikon CoolPix S2500

Benda dah lama mengidam baru dapat hari ini.  Niat nak menukar kamera baru dah diwar-warkan setahun dulu . Malas nak cari entry lama tu.

Lama betul  ambil masa berfikir nak beli  kamera . Nak beli yang besar ke atau yang kecil.
Dok banding harga lagi .

Sambil tengok harga kamera ,  kat kedai mana yang harganya mampu milik.




Saya pilih yang ini  yang mempunyai  12 MG .  Ada warna merah juga . Tapi saya terberkenan yang warna light  gold ini.

Dah lama aim , mujur tak ada orang ambil dulu.






Post a Comment