Ada inti kacang merah dan ada yang kosong.
Roti kosong makan dengan sup cendawan.
lembut sampai ke patang.
Rupa-rupanya ada sahabat yang datang ke Cempaka Biru cari resepi . Resepi pun taklah banyaak pun .
Tapi resepi ni memang best la.
Nak try KLIK SINI .
Saya selalu ambil resepi roti dari Blog Izah Daut . Kebiasaannya tak akan menghampakan.
Kini saya teringin nak mecuba roti sarang labah-labah.
Resepi ROTI SARANG LABAH
Nampak macam best aje.
Terima kasih kepada Izah yang sudi berkongsi resepi .
Ya Allah sedap nyer.. abis air liur dah kene telan.. bukan boleh dengar roti gebu2 yang lembut nie hahaha lagi2 tengok gambar aduhaiii.. :D
ReplyDeletenampak lembut sangat roti ni. serius terliur. btw yg sarang lebah tu pun saya mcm dah mengidam sgt2 tapi nak buat masa tak mengizinkan lagi. huhu!!!!
ReplyDeletetepung roti dah ada, tinggal nak beli badam , yougart dan susu cair.
Deletekalau tambah kismis hitam pun best juga
Sedap ni akak makan ngan air teh kan...pandai kak Nieda buat :-)
ReplyDeleteteh, kopi semua boleh ...hihi
DeleteBetullah Nieda... mcm bessst je roti sarang lebah tu... siap ada sos sume... nanti kalau Nieda buat... tayang gambar kat sini ya... dan beritahu rasanya camane.
ReplyDeleteok , boleh je
Deleteuli pakai BM senang je....boh semua tekan suis . jalan .... hihhih
ReplyDeleteSalam akak.. roti ni xde ke yg kita buat pakai kukus aje,,saya xde oven,,,huhuhu
ReplyDeleteBestnya... nampak sedap.. terbau2 roti baru bakaq
ReplyDeletebest kan roti kalau buat sendiri terbaik dari oven.
ReplyDeletePuashati bila buat dan makan roti sendiri..saya baru mahu belajar buat.ehe..yang penting kena ada BM sebijik dulu
ReplyDeleteHuu huu..tak laku lah nekcik nak jual roti kat nieda ni
ReplyDeleteTak tahan tengok roti roti yang lembut dan gebuss nih
Buat sarang lebah..nanti senag takyah beli honey..he..he
saya sebenarnya sangat dengki kat orang yang pandai buat roti sendiri. dengki nih! hihihi~
ReplyDeleteWaaa kecur tgk..xsabar tggu oven ni..mmg nk buat Sgt InsyaAllah..tq share resepi
ReplyDelete