Buat Duit

Sunday, December 19, 2010

Happy Birthday Darling.

Salam.

Semalam hari ulang tahun anak sulungku yang ke 16 tahun. Sibuk nak masak kek coklat. Dah buat pun, dah habis makan adik beradik. Kek coklat , tentu budak-budak suka. Sapa lambat tak dapat . Sekali hadap, ngap.Hilang...

Gembiranya dia,  ramai teman2 yg ucapkan Slmt Hari Lahir untuknya.(Dlm FBlah apa lagi... ). Mak bila pulak nak wish kat dia?

Ha, ni mak dgn abah bagi hadiah special kat Alia.Almari baju. Sebenarnya almari ni abahnya buat sendiri dgn sorang rakan di bengkel kayu mereka. Dah lama siap  tak bawa2 balik. Semalam kebetulanlah pula ada lori, sampailah lemari tu kat rumah.

 

(ikhsan dari google)


Alamari tu dibuat 3 pintu dan ada dua bahagian.Atas dan bawah. Bahagian atas kecil sedikit. Sesuai untuk simpan bag ke apa2. Untuk dia sorang memang besarlah. Warna lebih cerah dari gambar di atas tu.

@kamera ada masalah ,jadi minta tolong dgn googlelah.

Jumpa lagi.



2 comments:

  1. terima kasih sudi berkunjung, happy birthday juga buat alia...bestnyaa dpt hadiah dan kek...

    ReplyDelete
  2. terima kasih Hanis, wish kat anak akak.

    ReplyDelete