Buat Duit

Wednesday, April 13, 2011

Nak kena Esok

.Minggu ni semua kawan-kawan nak kena cerap dgn org atas. Orang atas tu GB, dan PK di sekolah. Tadi Wani  dah kena 1 jam dgn big boss. Tapi tak apa dapat markah tinggi2.  Masing-masing dah buat temujanji untuk dicerap.
Giliran saya .............esok pula. Siaplah apa yang patut. Dah nak kena tengok perlulah ada sikit bahan. Tak bolehlah lenggang -kangkung masuk kelas. Nanti dapat markah sikit pulak.

8 comments:

  1. Assalamualaikum cikgu..!!

    wahhh xsaited kejap terbw kat belog neh..sy org selama...:)kiter xchange link yer..

    ReplyDelete
  2. Che Nam Nam: Org selama juga ke? Semoga silatulrahim berpanjangan.

    ReplyDelete
  3. Isma: dah tak lena tidoq dah ni.

    ReplyDelete
  4. Sunah: TQ folloew akak. Akak pun dah follow U.

    ReplyDelete
  5. salam pagi jumaat cikgu..mengajar darjah satu ek..mesti fening layan kerenah anak murid kan.
    semuga anak murid akan berjaya di masa hadapan

    ReplyDelete
  6. Ya lah kak Ina . Tapi hr ni puas hati sbb dapat markah tinggi juga lps di cerap. alhamdullillah.

    ReplyDelete