05 July 2011


Malam tadi singgah tengok Facebook. Alamak , terkejut  badak ada kawan-kawan yang tempek link yang tak berapa elok. Bahaya kalau dapat kat anak-anak kita.  Benda macam tu tak sesuai masukkan dalam FB., sebab kategori yang singgah tak menentu. Nasib baik tak nampak dah. Dah buang dah kut. Lain kali kena fikir banyak kali kalau nak tempek gambar yang tak senonoh. Link tu pulak boleh tengok lagi macam -macam. Terbukalah minda semuanya pulak nanti. 

Meh layan nasi goreng dengan air mangga  ni pulak.
Time tengahari ni sedap juga pekena air mangga sejuk ni. 
Air mangga ni punya lah pekat.Memang tak jumpa kat sini.Selalu kalau jumpa ceroi sikit. Ini menu last sebelum berlepas pulang ke Malaysia dari Jakarta dulu.
Jangan marah memang tak habis certa lagi ni walaupun dah dekat sebulan balik.


 Ini nasi yang Kak Illa order. Sama saja menu kami. Tapi dia makan dulu.Aku pergi cari batik Keris kat sini, depa dah Bismillah dah. LAst-last dia teringin air mangga pekat aku pulak. Order lagi satu. Nanti kempunan pula , bila nak mai lagi kat sini kan. Tapi aku tak lalu air avocado.Bukan selera aku kut. Walau ramai kata air Alpokat ni sedap.



Kak Ila melaram dengan jam tangan baru dari Mangga 2.


Google.
Post a Comment