Buat Duit

Wednesday, July 6, 2011

BREAD MAKER DAH SAMPAI.


Bread maker dah samapai semalam. Kotak punyalah besar. BM from Cosway. Tukar kupon dan tambah duit sikit. Selepas belajar kelas Meroti asyik uli beberapa kali dengan kali tangan. Jadi tadi berpeluh sikit. Bestnya roti tetap gebut dan lembut.

BM ni punyalah susah nak dapat . Ada kedai Cosway tu kena tunggu sampai bulan 8 ni baru ada barang. Nasib baik kat kedai Kak Asmah ni boleh dapat cepat . Itu pun IOU juga. Order dan bayar dulu barang dapat kemudian.

Harga BM ni RM 499 . Bila dah pakai kupon kurang sikit.

Bila ada BM ni , harap dapat buat roti dengan cepat dan mudah. Bukan roti saja ,kek dan jem pun boleh buat sekali. Uli dan terus bakar . Kalau rajin boleh buat bentuk sendiri.

4 comments:

  1. wah kak,meroti kita lps ni ye...sure pasti kuar entri pasal goti je...hihi..

    lom dpt kak..huk..huk..ni yg selesama dok pikir ni.

    ReplyDelete
  2. Bestnya bolehlah meroti selalu.

    Kak Zai pernah pergi Harvey Norman tengok BM brand Tefal tapi tak ada hanya Kenwood aje yang ada.Kak Zai tengok dekat blog Lady Lavender BM tu kalau tak silap.

    ReplyDelete
  3. Sejak belajar roti mmg gila meroti. Sbb tu beli jugak BM. Tak berpeluh ketiak nak mengulinya...hi,hi

    ReplyDelete