Buat Duit

Friday, September 30, 2011

Meroti le lagi

Nak makan apa petang ni? Buat roti lagi la nampaknya. Tepung roti ada lagi sebungkus , selagi tak habis tepung makan rotilah memanjang jawabnya . Apa nak gaduh,tak dan nak berpeluh ketiak roti dah naik. Maklumlah breadmarker boleh tolong uli.

Doh tengah uli tepung.


Dah naik dah ni..

Inti daging untuk roti ban atau piza?

Roti tak jadi lagi . Entry dah masuk blog. Apa cerita?


5 comments:

  1. Baru publish Neocuonter baru publish hari ni.

    ReplyDelete
  2. haa..senangkan dah ada bm ni :-)). Akak saya pun tatau biskut guna utk tiramisu tu camana. Akak cuba google imej biskut digestive kot2 boleh jumpa kat giant or tesco. nak describe pun tak tahu camana.

    ReplyDelete
  3. wah, sedapnya roti panas-panassss! :)

    ReplyDelete
  4. Acik: tk singgah di cb.mai rasa roti...

    ReplyDelete