Buat Duit

Friday, October 28, 2011

25 THINGS PEN MERAH RANDOM GA

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Satu lagi GA yang meriah untuk disertai. Banyak hadiah yang perlu direbut. Semua menarik untuk dimiliki.Memang best. Kalau tak joint memang rugi.

Macam mana nak join:
1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011



Akak Tag :

1. NazaIsma
2.JajaZ
3.Cik Nat

No comments:

Post a Comment