Buat Duit

Wednesday, October 26, 2011

BERHUJUNG MINGGU DI TELUK BATIK RESORT, LUMUT.


Teluk Batik Resort
Kredit to Google

Bilik 1

Bilik 2

Ruang tamu yang dilengapi dengan tv.

Dapur -ada peti sejuk, meja makan,  heater, dan 4 bungkus kopi 3 in 1.

Bermalam di sini atas sebab Hari Keluarga SEKUGA klik sini.
Ada banyak apartmen yang diberi nama mengikut bunga Cempaka, teratai , orkid .Ada lagi tapi tak ingat.Kami menginap di Cempaka tingkat 3. Tak usah nak panjat tangga sebab ada lif untuk memudahkan kita. Setiap satu ada  5 paras. Kita boleh bersantai dibalkoni sambil melihat sekeliling dari pandangan atas.

Bilik yang kami inap ini ada 2 bilik. Selasa kalau ramai. Kalau nak bilik biasa pun ada. Harga pun kurang sikit.Semua bilik berhawa dingin.

Selepas makan pagi semua terjun kolam. Kolam sebelah dewan makan.
 Makanan pun boleh bawa ke situ. Berendam sampai biru.

Sarapan pagi yang disediakan ok macam hotel lain juga. Bolehlah buat lapik perut .Ada mee goreng , nasi goreng, sosej, telur 1/2 masak , bubur nasi, bijirin, roti dan jem, kek buah, dan kopi ,dan air teh dia memang mengancam. Best! 

Mandi laut pun boleh.




4 comments:

  1. Kalau dapat bercuti sekali sekali best juga.

    ReplyDelete
  2. salam...terimakasih sudi ziarah laman LM. apartmen teluk batik ni LM pernah menginap kat sana...masa tu lif rosak, dah la sarat peknen.duk tgkt 3..haha.mmg azab je rasa.tp suka sbb chantik dan selesa.duk semalam je sebelum ke pangkor.

    ReplyDelete
  3. nampak selesa la...saya lak hari ahad ni ada family day kat PD...tapi tak menginap kat hotel pun..huhu...


    salam kenal..terus follow sini...

    ReplyDelete