Buat Duit

Tuesday, October 11, 2011

TERIMA KASIH KAK INA KL

Baru dua hari berlalu berkursus . Masih ada 2 hari lagi . Letih ,penat dan pening .Tak berkesempatan beronline dan menatap blog seperti selalu. Semalam jeling-jeling tentang cajun Kak Ina.

Terima kasih buat beliau yang sudi menayang cajun di alam maya. Sebenarnya pertama kali mendengar perkataan cajun ini 4,5 bulan lepas di blog kak Nor Ganu.

Sesiapa nak kenal cajun boleh klik blog kak Ina KL.

7 comments:

  1. Nieda..acik dah guna pun..he he..tapi botolnya bukan macam yang tu..botol lain..

    ReplyDelete
  2. tak penah lagi guna cajun tu..jmpa pun tak penah..huhu

    ReplyDelete
  3. ingat kot "tersalah " eja.makjun ke? gupanya rempah ye.blh jugak nk try nnti ni.

    ReplyDelete
  4. dah tengok.. hee... tak de lagi jual kat sarawak tu... selalu buat manual jer kak... =)

    kalau saya kan kak, lagi best pergi kursus dari kat office..w aaa.. banyak kerja...

    ReplyDelete
  5. terima kasih nieda..kalau kamu nak cuba nasib cuma komen kat bawah N3 GA MasterCafe Malaysia-Pendapat Anda Di Alu-Alukan kat blog akak tu..nanti bolehlah war-warkan kat kawan-kawan pulak

    ReplyDelete