Rasa nak makan roti perasa coklat pula hari ni. Semalam dah skodeng dapur Niezza nun jauh FINDLAND. Kalau nak resepi klik Findland ye. Terima kasih kepada Niezza dan Ros jintanmanis pakar buat roti tu . Roti saya taklah secantik roti Niezza tapi tetap maintain gebuss. Jangan marah ya, tak tipu punya.Memang resepi roti ini terbaik punya..
Patern nilah yang senang pun.
Selalu buat roti putih , hari ni ubah selera dengan rasa coklat pula. Si Shauqi tak sabar-sabar nak rasa. Asyik menunggu tepi meja.
Untuk makan sendiri anak beranak.
Tak sempat nak penuh tupperware, asyik hilang saja seketui -seketui.
wah bun coklat ni sudah terbang blk ke Malaysia!cantik tu belakang kirala Kak Nieda, yg penting mkn sodap..:)
ReplyDeletebestkan roti ni gebus jer..suka mkn panasx2 keluar oven tu.:)
nieda..biar pun asek hilang..tapi itu la kepuasan kita membuat sendiri kan.
ReplyDeleteNiezza: TQ berkongsi resepi.
ReplyDeleteAcik Erna:Puas hati buat sendiri. Ank2 pun puas makan .
ReplyDelete