Buat Duit

Wednesday, November 23, 2011

GIVE AWAY TUPPERWARE SHIKIN


KLIK SINI UNTUK JOINT
Tarikh tutup : 30 November 2011

CARA-CARANYA:-

1. Korang kena jadi follower blog ni dulu.
2. Korang mestilah bukan ahli tupperware kalu dah join ahli kiranya tak layak la nak join GA ni yer. (tak baik tipu2 tau..berdosa). Tapi shikin yakin..korang semua jujur orgnya..
3. korang kena Email/PM(dalam FB shikin ye) alamat dan nama penuh korang.(bila terpilih sebagai pemenang ye)
4. Korang linkkan blog shikin ni dalam dalam FB korang atau Blog korang..tau tag dalam FB pon boleh..
5. Camtu je la syarat2nye.. yg penting jadi follower ye..sebab pemenang akan di undi dari situ..



Best hadiah GA Shikin ni.Tak rugi joint. Harap-harap ada tuah menang Tupperware.

2 comments:

  1. Acik suka sangat tapawe..tak layak join ni sebab dulu2 ahli tapawe.walau pun dah 6 tahun tak aktif..tapi katanya ahli seumur hidup

    ReplyDelete
  2. kalau dpt tupperware free alangkah seronoknya.mmg hantu tupperware.

    ReplyDelete