Buat Duit

Monday, November 7, 2011







                       Klik contest gambar  cool







Jom tengok syarat-syarat penyertaan. Lebih kurang sama je macam contest-contest lain.

1. semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima  .. ( mudah )
2. Buat 1ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Cool" dan LINK BACK ke entry contest ni.. 
3. Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY ..
4. jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang  :)
5. nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3..
6. gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya... ! :)
7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :

8. tarikh tutup , 25.11.2011 ( lamakan ?)  15.11.2011 <-- diawalkan sebab faktor -faktor tertentu. . .
Saya C&P syarat-syaratnya.





Memang "cool" lah gambar ni sebab berada di tanah tinggi sejuuuk.

Boleh terima kut.

4 comments: