Buat Duit

Tuesday, January 24, 2012

LAYAN GAMBAR KAHWIN ATIQAH DAN TAUFIQ

Meja santapan pengantin

Kek pun  warna ungu.

Bahagian depan kerusi santapan pengantin.

Atiqah - Raja Sehari di bilik pengantin.

Pelamin.

Diiringi dengan paluan kompang.

 Pengantin baru sampai.

10 comments:

  1. Nieda,,cantik..pasangan pengantin cantik dan semua gambar yang nieda share disini cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu aacik . Sgt meriah kendurinya.

      Delete
  2. DRSinga:Air tebu utk meja pengantin.

    ReplyDelete
  3. hanis: Pengantin muda remaja. Sgt cute.

    ReplyDelete
  4. aduh kak, kek pun purple ya....:)

    ReplyDelete
  5. tahniah pengantin! cantik decorationnya. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kawen dulu pun pakai pepel..hehe...

      kak, sebenarnya saya tak boleh komen blog akak ni, akak buat la pop up komen kak, lebih mesra pengguna gitu...

      caranya senang je: gi dashboard, klik setting, klik comments, pastu kat comment form placement tu akak pilih pop up, pas tu save, siap!!

      Delete