Buat Duit

Friday, January 13, 2012

Terima Kasih YUS

Selepas entry WV tak reti nak buang, Yus empunya blog   kat sini ada tinggal komen . Sebenarnya saya sangat gembira dan berbesar hati  bahawa bahagian komen sekarang lebih efisien.


Terima kasih kepada Yus yang prihatin. Sekarang komen saya dah bertukar corak kepada lebih menarik dan yang penting tak ada dah VW tu.


Hanya klik reply sahaja. Automatik komen keluar. 


Sukaaaaaaaaaaa.
  1. MOH KEMBARAJan 11, 2012 07:26 PM
    Salam,

    He he it comes in a package, kot.
    Reply
  2. ~ yus ~Jan 12, 2012 02:10 AM
    ooo, akak tak tahu nak buang WV tu rupanya...hehe

    akak pegi ke Dashboard >> Settings>> Comments

    pas tu scroll ke bawah sampai akak nampak Show word verification for comments?
    kat situ jangan lupa klik No ya, kalau Yes memang adalah...

    Selesai semua jangan lupa tekan save...selesai...:)
    Reply

    Replies

    1. aNIeJan 12, 2012 03:17 AM
      Betul kata Yus tu...akak pun malas nak buat word verification... jadi nak tinggal komen

3 comments:

  1. Seronokkan dapat meneroka kecanggihan teknologi alam maya ni!

    ReplyDelete
  2. sama-sama kasih kak...hihi.

    apa yg yus tahu, InsyaAllah sama2 kongsikan...

    kak, nak reply tekan reply di bawah blogger yang komen tu, baru nmpk best sikit kan....

    selamat berblogging kak nieda

    eh kak, naper ada lagi word verification ni???

    Akak tak buang lagi ke?

    Klik pada 'No' dan tekan save tau!!

    ReplyDelete