Buat Duit

Thursday, January 12, 2012

TAHNIAH PASUKAN BOLA TAMPAR SEKOLAH

Tahniah menang tempat kedua walaupun mendapat makluman pertandingan  hanya petang semalam . Pagi tadi tentu kecoh tanpa persiapan rapi nak kena hantar pemain.

Tahun lepas Pasukan sekolah adalah Johan Zon , Daerah dan pemain -pemain dari SK RTBK terpilih ke peringkat Negeri. Jadi kemenangan itu sangat besar bagi RTBK. Walaupun tergesa-gesa pagi tadi berjaya juga ke menjadi Naib Johan.

Harap-harap ada pemain RTBK terselit untuk ke peringkat Daerah pula. Jangan ada yang sabotaj sudah .

8 comments:

  1. Tahniah dpat naib johan...

    akak yus dah beritahu cara nak buang WV tu dalam entri sebelum ni.

    N yus perasan, akak dah boleh reply komen di bawah komen pembaca itu terus. Tekan je reply tu, nanti reply akak muncul di bawahnya.

    Threaded comments automatik ada di blogger sekarang kalau kita guna komen emmbedded below post ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yus yg byk membantu . Akak tak perasan bila ada reply kat bawah tu.

      Delete
  2. Salam kenal Nieda... tahniah buat sekolah biarpun cuma dpt naik johan... tapi itu sudah cukup membanggakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Anie. Saya selalu singgah blog kak Anie sejak dulu lagi.

      Delete
  3. Tahniah dapat naib johan walaupun tanpa persiapan rapi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak Zai. Ada juga anak murid kami yg terpilih ke dperingkat Daerah pula.
      Syukur.

      Delete
  4. Oklah tu dpt no 2..tahniah

    tu sebab akak mcm x berani nak buat kek caramel tu..takut tak jadi aa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ina kl : TQ singgah. Rajin kak ina skodeng n3 saya yg lepas

      Delete