Buat Duit

Wednesday, February 1, 2012

Artline 509

Hari ini , baru saja boss bagi ARTLINE marker 6 warna untuk kegunaan bagi kelas Tahun 1. Kelas bungsu selalu dapat yang terbaik .

Seronoknya , boleh menulis dengan warna-warna ceria di papan putih.

Imej dari Google.


2 comments:

  1. kena control jugak ke kak stationery nya

    ReplyDelete
  2. salam kak...

    wah color2.sure bebudak sonok nak buka mata ni...hihi..anak dara saya pun sibuk gak mengalahkan cikgu.balik sekolah je,dah praktiskan balik gaya cikgu dia kt sekolah.pun sibuk selalu mintak beli marker pen ni.emm...tapi tak de pulak yg leh kasi stok.kene p beli sdri lah...

    ReplyDelete