Saya cuma masukkan water rough saja. Resepi ikut resepi yang selalu buat. Namun saya mengguli dua kali dengan Bread Marker. Tepung roti ini saya beli di kedai baru ceritanya ada DI SINI. . Selalu saya beli kedai lain. Lain kali boleh beli di sini saja lagi pun harganya murah.
Saya buat dua jenis roti. Roti garlic siap dengan sup cendawan lagi dan roti yang dipaipkan dengan coklat.
Dah tinggal satu ni saja.
Ini saja yang tinggal. Roti garlic tu tak berseri tanpa taburan daun di atasnya.
Tapi ada sup cendawan untuk dicicah dengan roti. Lepas ni kena pergi cari
satu botol untuk stok kat rumah.
Dah nak tidur baru sempat masukkan entry baru malam ni.
bestnye buat keje baking membaking ni.....
ReplyDeleteMemang pun. Boleh makan dengan rasa tamaknya..... hihi
ReplyDeleteSedapnya bila terbayang garlic bread ngan sup. Rajin nieda membaking ye..
ReplyDeleteNieda..acik belum pernah buat roti..resepi dah banayk simpan..belum berani nak cuba selagi tak de BM
ReplyDeletecik ina tengok roti garlic ibundo pun tak boleh tahan.
ReplyDeletemencuba resipi baru di dapur itu satu terapi juga kan?
ReplyDeletebest nih.. thanks ya for sharing~~~