Buat Duit

Tuesday, February 7, 2012

Aku Tak Mampu...tengok sajalah.



Cer tengok harga roadtax yang tertera.

16 comments:

  1. mmg pengsan! nasib baik la tak berminat kereta mcm ni huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak bayar roadtax puluh ribu ....yg tak sampai 1000 ni pun ken beringat dari awal hihi

      Delete
  2. assalam nieda..memang kena pandang dari jauh je..

    ReplyDelete
  3. kalau boleh sumbat 30-40 org baru la berbaloi beli. hahaha!!!

    ReplyDelete
  4. haha..sokong gadis bunga..x berbaloi beli...tp teringin gak..kalo dpt drive 500m pn dh bsyukur dh..ekekekeke..
    alang2 singgah,follow trus la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbaloi kalau pakai estima ke...
      Itu kata kita. Orang yg banyak duit depa tak tau nak letak duit kat mana dah.

      Delete
  5. mak aii, mmg tak mampulah....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepuasan bagi orang berduit. Lagi mahal lagi best..

      Delete
  6. kepuasan apabila mampu~

    huhu..mampu tgk jer nih...

    =}

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..lagi mahal lagi berprestage

      Delete
  7. mampu tengok je la sambil telan air liur..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi yg nyampah lagi kereta mahal dan berprestige lagilah rood tax mahalkan : (

      Delete
    2. Itu yg beza org berada dgn org biasa2 kan.

      Delete
  8. boleh beli sebijik kete cash lagi. hikhik..

    ReplyDelete