Buat Duit

Sunday, June 17, 2012

Background baru

Susah betul nak pilih background FREE  kat sini. Dah berpuluh-puluh kali edit. Dah masuk edit lagi dan lagi.  Semua cantik-cantik sampai rambang mata nak pilih.

Banyak pilihan dan kategori  dan paling best free.

Sesiapa rasa nak tukar background blog bolehlah jalan-jalan ke SINI. Sesekali  bertukar selera tak apa kan.

6 comments:

  1. tq bkongsi info psl background FREE ni...hihihi..suka u...cantik langsir bru CB ni..purple lg..

    ReplyDelete
  2. akak pun nak tukar lah.. dah boring dah ni.

    ReplyDelete
  3. cantik dikk
    cuma amik yg layout utk 3 columns dikk
    rasanya lebih sesuai ngan frame blog adik nie
    yg adik guna nie 2 columns ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ,tq nanti saya tukar..

      Delete
    2. dulu masa saya mula2 blogging suka jugak pakai cutest blog on the block ni...mmg cantik2...

      Delete
    3. hehe, pening dibuatnya kan. tak tahu yg mana satu

      Delete