Buat Duit

Saturday, June 30, 2012

Wowww saya memang dah berangan!

Saya dah mula pasang angan-angan nak menang hadiah yang banyak dan mahal-mahal kat SINI.


Yang ni pun best juga.


Bila tengok mug yang tersusun cantik di rumah Pak Haji ni, teringin pula mug besar ni. Jangan marah  ye, saya panggil Pak Haji.

Bagi yang gila barangan Tupperware, kalau dapat yang ni memang senyum sampai telinga.




Yang  ini pun lawa juga.


Banyak lagi hadiah yang ada . Kalau nak tau klik SINI TAU.
Masih ada masa sampai 2 Julai ni.



6 comments:

  1. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger Indon ya.
      Selamat singgah di sini.
      Salam kenal juga.

      Delete
  2. salam nieda..memang oleh berangan dibuatnya..meriah hadiah2nya..cantik2

    ReplyDelete
  3. salam nieda...wah bagus ni....hari-hari buat entri ye...selain entri GA, nieda boleh tulis entri resepi dan lain-lain topik juga...semuga berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. kalau dapat semua tu mesti seronok betul kan?

    ReplyDelete