Buat Duit

Tuesday, July 31, 2012

Memang nak keluar duit juga ni...

Tayar dah tukar dengan tayar spare buat sementara waktu, sebelum bawa ke kedai. Bapa dan anak bujang yang tolong gantikan. Akak tak tengok pun cik abang  anak beranak yang  dok buat kerja. Tahu-tahu dah siap.

Nampak gaya kena keluar juga duit ganti tayar baru. Berlubang tayar kata Cik Abang. Sah-sah kena beli yang baru. Alamak terbang lagi duit. Sabtu ni , dah booking untuk servis , duit juga tu.

Apa nak dikata.

Tapi syukur sangat , kalau terbabas atau berlaku perkara yang tak elok tadi lagilah haru.


7 comments:

  1. MELAYANG DUIT NAK BELI KUKIS RAYA EK !!?

    :)

    ops.. tercaps lock..

    ReplyDelete
  2. Betul tu, keselamaatn tu lg penting kan. Berabis duit sikit tak pa. (^_^)

    ReplyDelete
  3. dugaan bulan ramadhan ni akak. Sikit sebanyak budget lari jugak kan! Apa2 pun safety first :-)

    ReplyDelete
  4. takpe la mungkin ada rezeki lain buat akak...

    ReplyDelete
  5. tak per la sis...baik beringat dulu kan? :)

    ReplyDelete
  6. Kslmtn lg pntg dr duit....x per nnji slmt!

    ReplyDelete