Buat Duit

Friday, August 3, 2012

Jangan share di FB

8 comments:

  1. Fb k.ani tutup terus dh pun....

    ReplyDelete
  2. Good to share ni akak. Kadang ada yg terlupa benda2 yg dianggap remeh camni. Saya pun tak aktif berFB dan jarang post apa2 kat wall.

    ReplyDelete
  3. saya dah lama deactivate..
    atas sebab sebab di atas tu lah..
    takut terlupa dan ter beritau semua

    ReplyDelete
  4. good for sharing.. FB i since memula bukak tak ada infos banyak.. rasa pelik org keep update dia kat mana.. tak ke naya tu kann.. ngeri je..

    ReplyDelete
  5. kena bijak kawal apa yg patut di share, apa yg tak patut..masalahnya ramai yg suka share almost everythings

    ReplyDelete
  6. mmg kena hati2, thanks share kak

    ReplyDelete
  7. Nekcik pun tak gemar bila citer citer sengketa di paparkan..seluruh dunia tau!!

    ReplyDelete