Buat Duit

Wednesday, August 1, 2012

Tempah Air Asia diam-diam ....nak kena ni.

Bila baca email 2,3 hari lalu , terkejut akak bila nampak nama suami menempah tiket ke Kuching bulan September nanti. Amboi,  tak bagi tau pun . Senyap -senyap nak ke Sarawak pula.

La la tu juga call dia. Tak sabar tunggu balik rumah. Tapi sayang tak berjawab.

Sabar nanti kat rumah tanya lah.

Cik abang balik terus terpa.

Abang nak g Sarawak pula ke bulan 9 ni?

Tak aih.

Cikgu Umi tempah nak hantar anak dia masuk U kat sana.

baru lega.

Kalau abang pi , nak ikut juga. Itu yang betulnya.

Guna email akak  sebab tu akak dapat tau.

Memang kami kongsi email.

8 comments:

  1. wah senang kongsi email. tiada rahsia antara kita gitu eh. hihi.. kami share password je, semua sama. ;D

    ReplyDelete
  2. sama lah saya kak...kami pun kongsi email jugak. So, tiada rahsia antara kita

    ReplyDelete
  3. hahaha..nasib baik Cikgu Umi yg beli tiket flight....bukannya cik abg buat misi terbang senyap2..ekekeke

    ReplyDelete
  4. hahaa..suspen aje kan! Mana boleh pi jalan tak ajak partner :-)

    ReplyDelete
  5. suami akak yg booking.sbb tu guna nama dia.
    bln 9 tu bukan cuti sek susah nak cuti mkn angin

    ReplyDelete
  6. baru nak sentap ye kak....ekekek...

    ReplyDelete
  7. Yelah...bagusnya share email...... :)

    ReplyDelete