Buat Duit

Monday, October 8, 2012

Teruja dah sampai kat sini.

 Melintasi ....ronda-ronda kat atas jejambat tu di paras 86 tingkat.Dua kali bertukar lif. Kali pertama berhenti di aras 84 dan sambung lagi ke aras 86.
Setiap tingkat , lif bergerak  1 minit. Lajukan?

 Beratur sebelum masuk. Kami dibahagikan  kepada dua kumpulan.
Tak muat lif kut. Tapi jumpa juga kat atas sana.


Bergambar dengan anak sendiri Wafi.
Si abang  (izzat ) jual mahal pula.
Mak kemain beria nak bergambar anak beranak.

 Sebelum masuk kami diberi penerangan dulu.
Kelihatan gambar jejantas  dari pancaran laser.No skrin ye...

Pandangan dari jejantas 

Puji abang baju hitam ni ( staff kat sini). Mesra dan ramah.

 Blur sikit....abang baju hitam tu tolong ambil.
Siap suruh senyum nampak gigi.
Masa ni  group perempuan tak sampai lagi.

Wafi jadi model mak sajalah.


Budak-budak  seronok explore tiket masuk kat lcd di  sini.


 Teropong dari sini, sampai ke Menara KL nampak macam dok sebelah saja. Nampak di pelancar Menara orang sedang nak terjun. Ingat nak bunuh diri.Hahahha...gelak diri sendiri.Ke situ pula .
Kata staff di KLCC ni dah 2 hari mereka dok standby kat situ. Tak terjun-terjun juga. 
Tak tahu apa ceritanya. 
Terjun ke tak?


 Bangga ada bangunan hebat ni di Malaysia.
Ramai pelancung asing melawat sama dengan kami, India , orang putih, Surabaya pun ada.
Orang Surabaya ni datang sekeluarga . Orang berduit kut.
Selepas Malaysia  mereka terus ke Singapura pula.



6 comments:

  1. sy pon x pernah smpai sini kak..hehe
    mest teruja kan leh naik..;)

    ReplyDelete
  2. besstt akak! tapi mesti agak penat sbb nak kawal ramai askar2 kecik tu kann..hehe. Seronok Wafi pi trip sekolah ada mak sekali :-)

    ReplyDelete
  3. assalam nieda..acik dah pernah sampai tapi dibawah aje..seriau nak naik tingkat tinggi tu..30 tingkat aje pun telinga dah sakit

    ReplyDelete
  4. hoh !!
    kena oergi ni!
    malu orang KL tak pernah sampai sini!!

    ReplyDelete
  5. saya pun dah naik tingkat paling atas tu kak...
    bangga malaysia ada bangunan yg gah ni kan...

    ReplyDelete
  6. malu nyer saya sebab belum pernah sampai lagi... teringin jugak...

    ReplyDelete