Buat Duit

Saturday, November 24, 2012

Blog barulah jawabnya.

Setelah mencuba berkali-kali namun untuk kekal di blog lama masih tak berjaya . Lalu blog baru terhasil pula. Sayang seribu kali sayang dengan bilangan pengikut yang dah ramai ...bagi saya angka tu sangat bermakna . Bukan senang nak mengumpul sebanyak itu pun. Berdikit-dikit sehingga hampir 200 pengikut..


Jadi bagi semua sahabat-sahabat blogger saya , anda semua boleh ke blog baru saya CEMPAKA BIRU. Sudi-sudikanlah.

9 comments:

  1. lama tak jln blog kekawan...apa dah jadi dgn blog lama akak??

    ReplyDelete
  2. Salam.. Pelik juga ye.. tak boleh juga ke? Takpe nanti Nur datang blog baru tu..

    ReplyDelete
  3. slm Kak Nieda..
    masih xbleh lg ker kak..npe yer..QH pon pelik jugak..
    leh tau tang mne yg xleh tu..

    ReplyDelete
  4. salam ziarah
    alahai kamu jadi cam akak juga ker..sabar ajerlah

    ReplyDelete
  5. akak dah try buat yg link saya letak kat blog tu tak kak....

    ramai dah try, semua pun berjaya...akak try yer...

    ReplyDelete
  6. Salam Nieda..hi seriau jugak Nekcik dengo blog hilang nii sbb Nekcik ni buta IT...

    ReplyDelete