Buat Duit

Monday, December 3, 2012

Blog lama vs Blog Baru


Sayang nak tinggal blog ini . Walaupun dah seminggu dua menyepi tapi masih ada yang singgah . Follower pun ada yang baru add. Pageview dah masuk 78 ++++.

5 comments:

  1. ambil masa nak beralih...maybe blog lama ni kena delete kot, baru pengunjung beralih arah ke blog baru..Tak pun, private kan blog lama ni

    ReplyDelete
  2. assalam nieda..mungkin belum ramai yang tau..tu sebab masih ke blog lama

    ReplyDelete
  3. mmg sayang kalau nak remove blog ni kak..kalau saya, saya kekal dgn blog lama, tak perlu dgn blog baru...

    ReplyDelete
  4. La pindh ke.......tingglkn link br kt blog k.ani nnti tau! Jgn tdk ye nieda......tq!

    ReplyDelete