Buat Duit

Tuesday, February 19, 2013

Bila Shauqi masuk kedai orang India

Pertama kali bawa dia singgah kedai runcit mamak muslim.
Berdiri di depan kedai sambil lipat telinga . Lipat ???

Ya, dia lipat cuping  telinga ke depan .
Sayang tak ada gambar.

Kedai ni pasang lagu tamil. Dia tak nak dengar .
Kedai tak mau masuk, coklat nak.



Hahaah....gelakkan anak sendiri.

11 comments:

  1. Replies
    1. anak bertuah yg jadi bantal busuk maknya.

      Delete
  2. Hai Nieda!.. puas saya cari link ke blog nieda ni... baru jumpa... sebab bila saya tekan icon nieda di followers saya ianya tak membawa saya ke sini... jadi saya google sendiri dan jumpa cempaka biru ni... saya tak faham lagi fungsi Google+ tu.

    Ok! selamat berkenalan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga yg kata mcm tu. Agaknya tak naik http tu kut .lps ni klik pd g+ tu ye.

      Delete
  3. tutup telinga?mesti comel kalau akak sempat ambik gambar
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah , mak blogger kena sedia dgn kameranya selalu

      Delete
  4. hahahahaha...terasa hati mamak tu kalau nampak...:P

    ReplyDelete
  5. salam Nieda..sib baik dia tak ikut gelek gelek..poning mok dia nnti

    ReplyDelete