25 November 2013

Bersiaran semula ....

Assalamualaikum.

Lamanya cuti menulis di sini. Agak-agak orang dah lupa kut.
Bila lama tak jenguk blog password pun dah tak ingat . Ini ke NAYA. Nasib baik jumpa balik.
Macam balik rumah tapi hilang kunci , jawabnya tak boleh masuk rumah.

Blog kekawan pun tak menyinggah lagi. Bukan senang nak cover tu. Tapi akan saya susul pelan-pelan ok !

Untuk Nekcik , harap-harap kiriman barang-barang kecil dari saya  dah selamat sampai. Susah hati juga  masa saya pos tu, minggu Nekcik dah terbang bercuti ke obersea. Dek kerana tak baca blog saya tak tahu Nekcik tak ada di Malaysia.


Hingga ketemu lagi.
Post a Comment