Buat Duit

Monday, November 25, 2013

Bersiaran semula ....

Assalamualaikum.

Lamanya cuti menulis di sini. Agak-agak orang dah lupa kut.
Bila lama tak jenguk blog password pun dah tak ingat . Ini ke NAYA. Nasib baik jumpa balik.
Macam balik rumah tapi hilang kunci , jawabnya tak boleh masuk rumah.

Blog kekawan pun tak menyinggah lagi. Bukan senang nak cover tu. Tapi akan saya susul pelan-pelan ok !

Untuk Nekcik , harap-harap kiriman barang-barang kecil dari saya  dah selamat sampai. Susah hati juga  masa saya pos tu, minggu Nekcik dah terbang bercuti ke obersea. Dek kerana tak baca blog saya tak tahu Nekcik tak ada di Malaysia.


Hingga ketemu lagi.

16 comments:

  1. sampai lupa password tu kes haru tu kak..hahaha..

    ReplyDelete
  2. lupa betul...nasib baik boleh trace balik

    ReplyDelete
  3. Kak Zai tak pernah lupa dengan nieda cuma kadang2 terlepas cerita. Holiday ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum lagi kak zai . sedang menghitung hari ....hehheh

      Delete
  4. Asalam Nieda...kau tetap di hatiku...cuma takut tersilap org...tu yg nekcik advertise tu...alhamdulilah....mcm da agak dari nieda...bila ada H takut tersilap orang pulak..bnyaknya..oh kira hadiah anibesari nekcik lah.tq tq Nieda..semuga dimurahkn rezeki dan nikmatNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah nama tak sama kan? alhamdullillah brg dah sampai.
      tq nekcik.

      Delete
  5. Alhamdilillah nieda sihat dan dah kemali bersiaran

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Salam Kenal dan Selamat bersiaran semula :D
    Nasib la jumpa password kalau tak jadi blog tak bertuan la hehehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah.
      semoga ukhwah berpjgan

      Delete
    2. opsss sorry.. terlupa nak follow :D

      Delete
    3. tima kasih. akak dah follow tau

      Delete
  7. saya pun jarang jugak bersiaran dah kak. line slow satu hal. malas satu hal. hehe.

    ReplyDelete