Buat Duit

Sunday, May 25, 2014

Echo Oat pula tak boleh makan.

Selepas Cudbury, oat enco pula diwar-war tak  boleh makan. Tersentap juga sebab ada 2 bungkus besar lagi stok kat rumah.

Rupa-rupanya , ada banyak keluaran dan brand oat-oat ni..

Ada yang keluaran Enco dan ada dari Twin Fish macam dalam gambar di bawah.

soy lechitin tak boleh makan ke ?
Mohon pencerahan.

Terima kasih.






9 comments:

  1. Eh la..
    Mcm2 la pulak yg keluar..
    Pening2.
    Mcm ni kne stop mkn jajan2 ni.

    ReplyDelete
  2. alamak..makin bertambah lah pulak produk ada bahan terlarang ni..kat opis ni ada org jula dah ada org beli pun....kesian pada mereka tak tahu...nasib baik JM tak beli hari tu..huhuh...lepas ni produk apa pulak tak leh mkn kan...

    ReplyDelete
  3. PULAK..ADOI
    PASNI MAKAN NASI JELAH

    ReplyDelete
  4. Pernah makan juga...tapi xsure plak brandnye...

    ReplyDelete
  5. Huhu...nasib baik tak pnh mkn lg ni..bru bercdng2 nk cri rasa..

    ReplyDelete
  6. PS..xde yang related dengan rietta pown...hehehe...

    ReplyDelete
  7. Soy lecithin boleh la.. yang tak boleh ade porcine, lard dan bnyak lagi terms lain untuk babi.

    ReplyDelete
  8. Owh ! ye ke? bunda baru tahu... tapi bunda belum pernah ambil yang tu..

    ReplyDelete