09 September 2014

Nasi gomak dari Utara


  1. wah dah dekat tu dengan kampung saya..
    padang besar time-time perayaan jangan haraplah nak dapat beli barang murah...harga tahap cekit darah
    next time kalau ada rezeki ke sana lagi..jangan lupa merasa pulut ayam dengan nasik gomak..sedap tu
    kalau ke bukit kayu hitam...cuba merasa daging bakar, antara yang pames kat sana :)
Komen dari Mrs  Smile tentang entry PADANG BESAR tempohari.

Tepung gomak   tahulah tapi nasi gomak  tak tahu pula. Tak pernah dengar pun. Banyaknya pilihan makanan di Malaysia sampai tak pernah jumpa. 

Bila nampak dari jauh rupanya macam pulut ayam pun ada.

Bila di google-google terjumpalah perihal nasi gomak DI SINI.

Nasi gomak @ nasi kunyit


.
Close up


Nantilah jika ada rezeki ke utara bolehlah mencuba makanan ini pula.


Gambar dari blog FB.

Post a Comment