Buat Duit

Friday, January 16, 2015

Eeh ! Gold Coast.



Memang saya terperanjat sangat bila dapat FM Gold Coast dari blogger  DJ ni...
Tak sangka tapi sangat -sangat happy.

Apa-apa pun terima kasih  tak terhingga ke pada DJ atas ingatan beliau.
DJ baru  balik dari  Autralia dan New Zealand . Jika anda nak baca kembara beliau ke luar negara boleh terjah ke blog wanderlustdj.






16 comments:

  1. Insya Allah akan ke blog beliau...nak menerjah NZ nanti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog yg padat dgn maklumat travel

      Delete
    2. Amboii DZ..
      Bakal menyusul ke NZ rupenye.
      Saya x berani lah nak berlama2 dalam flight.

      Delete
  2. tak dpt gi dpt fm pon dh syokkkk kan ;)

    ReplyDelete
  3. untung kan akak bila berblog dpt kenal rakan travel so leh dapat ole2 dari mereka...Alhamdulillah...rezeki dan tanda ingatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dikira2 dah byk ole2 d rakan blogger yg dpt.
      rezeki di aam maya

      Delete
  4. Wahhhh dapat hadiah pun pakai suprise2 lagi... tahniah... tahniah... betul JM cakap... kekal dalam kenangan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..Najib je tak sudi terima 'kenangan' dari kitee hehehehe

      Delete
  5. Yeay dpt dah...seronok bila akak happy...hehehe

    ReplyDelete