Buat Duit

Wednesday, October 7, 2015

Senaman Kempiskan Perut





24 comments:

  1. eerk eerk.. tapi tak ada kerajinan..
    selamanya mokmok laaaa itew =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kembungkan perut je rajin.. kah kah kah..

      Delete
    2. yes tepat sekali.. nak join my team tak ?

      Delete
  2. Macam susahhhhhh je nak buattttt...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih singgah ,,,supaya ukhwah berpanjangan

      Delete
  4. Replies
    1. mummy pun minum lemon jugak SS..ngembang jugak hahahaha :P

      Delete
  5. Ai Nieda, mak-mak yang dah sebaya saya ni payah nak buat ni... lemaknya dah tebal... heheheh

    ReplyDelete
  6. Salah satu penyakit yang kak Zai ada bermula dengan M hehe...

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya senagn aje kalau nak buat tapi yg jadi masalah tak rajin nak buat selalu

    ReplyDelete
  8. aik..posisi 8 je? mana posisi 1-7 akak? perut JM mmg buncit...dah sapu minyak pun x kempis..byk najis kot.oppsss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni yang berkaitan dengan akak ....senang nak rujuk nanti ....hihi

      Delete
  9. perut saya ni kalau nak kempis kene photoshop je. lain cara memang payah nho.

    ngeeee~

    ReplyDelete
  10. Makchaq kena buat ni... perut makin besaq sampai ada kain yg x boleh cangkuk...

    ReplyDelete
  11. adehhh...teringin nak try....tp xmmpu....huhuhuuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik belum berjuang dah mengalah..lagu mana tu..hehehehe

      Delete
  12. Mummy sedang bekerja keras ikut teknik tapi tak kempis pong!

    Mummy ronda2 dr blog SS..hehehe

    #done follow

    ReplyDelete