Buat Duit

Tuesday, December 22, 2015

Rezeki Datang lagi...

Semalam datang serentak kiriman dari SS dan Fida.

Wow,wow  ...rejeki  lagi . Alhamdullillah.
Wak dah dapat ke ? 

Satu SS punya ....satu lagi Fida punya...heheh



Tu dia...Cik kak tersenyum manis....SS yang kacak jelita.
FM Singapore dan copstik dari mana SS Xian,  kah ?



Ini pula kiriman dari Fida ....FM & teh Cameron Highland ,  tempat  letak  pen ..Mula-mula tak perasan ingat kotak ..haiya. Sebab tu diterbalikkan. Satu lagi biji  benih kut....benih apa Fida?

Benih apa ni ...?

Ni baru betul ...boleh letak pen, pencil . Betul tak Fida?



Tertarik akak kertas hitam berbunga ros ni...oh SS.
Kreatif betul la.

Satu lagi yang ini....cerah + gelap .


Apa-apa pun terima kasih pada SS  dan Fida yang pemurah . 
Semoga persahabatan di alam maya kekal abadi hendaknya.

SS dan Fida ...

Terima kasih buah melaka 
Hati saya sangat lah suka

Terima kasih milo ais 
Saya terharu rasa nak nangis (over keh,keh)

Terima kasih  si rama-rama 
Seribu kasih pada SS dan Fida


Muah, muah....



Kredit : Sweetsourr



**minggu depan bakal tiba untuk final exam semester 3 ..tapi mak boleh lagi jalan-jalan blogwalking.
Jika tak sempat tinggal jejak ...lepas exam blogwalking laju-laju .
Doakan kita berjaya  dan idea mencurah-curah menjawab  dalam exam ye.
TQ .
Daaa...




8 comments:

  1. Alhamdulillah.. semuga Allah mempermudahkan semasa menjawab didalam exam. Chaiyok chaiyok

    ReplyDelete
  2. Salam.sinsinggah sini...Alhamdulillah dan tahniah...semoga di permudahkan menjawab exam nanti dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah sini mardiana... amin, amin .
      masin doa mar

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki.
    Semoga dipermudahkan dan beroleh kejayaan.

    ReplyDelete
  4. Dua tiga kucing berlari... ehhhhh... Berlari ke merangkak? Ahakssss...

    ReplyDelete
  5. wah!!! kak Nieda dapat something special dari SS...kasihan Wak heheheeh

    ReplyDelete